Носівська СЮТ 1972-2020Четвер, 28.03.2024, 20:03

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Может ли руководитель кружка иметь среднее образование? - Форум | Реєстрація | Вхід

Для участі у форумі оберіть бажаний форум, увійдіть до нього. Натисніть на назву теми. Для додавання свого повідомлення - натисніть кнопку "Відповісти" (RDD REPLY). Якщо бажаєте створити свою тему на нашому форумі - тисніть на кнопку "Нова тема" (NEW TOPIC) та напишіть своє повідомлення. Зверніть увагу, що участь у форумі можуть брати тільки користувачі, які зареєструвались на сайті, або у системі uCoz..

[ Нові повідомлення · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форуми позашкільників » Форум керівників позашкільних закладів » Может ли руководитель кружка иметь среднее образование? (Об образовании руководителей кружков)
Может ли руководитель кружка иметь среднее образование?
aviatorДата: Неділя, 20.10.2013, 13:38 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Собственно мой вопрос изложен в названии темы. К ответу желательно подать необходимые ссылки на нормативные документы. Вопрос возник потому, что желающим устроиться говорят, что у них "нет образования" в то время как у нас работают руководители кружков со средним общим образованием.

Повідомлення відредагував aviator - Неділя, 20.10.2013, 13:39
 
MetodistДата: Неділя, 20.10.2013, 14:22 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
У п. 1 статті 21 ЗУ "Про позашкільну освіту" написано:

1. Педагогічним працівником позашкільного навчального закладу повинна бути особа з високими моральними якостями,  яка має  вищу педагогічну  або  іншу фахову освіту,  належний рівень професійної підготовки,   здійснює педагогічну  діяльність, забезпечує результативність  та  якість своєї роботи,  фізичний та психічний стан здоров'я якої  дозволяє  виконувати професійні  обов'язки в позашкільних  навчальних закладах. Педагогічним   працівником позашкільного навчального закладу може бути також народний умілець з  високими  моральними якостями  за  умови забезпечення належної результативності навчально-виховного процесу.

Отже якщо кандидат на посаду керівника гуртка є "народний умілець з  високими  моральними якостями" (чим вимірювати "висоту" - не уточнюється - видно на думку директора) і може "забезпечити належну результативність навчально-виховного процесу",  то такий кандидат, певне, може працювати. Про його освіту не йдеться. А раз не заборонено, то дозволено.

Хто має вирішувати питання "придатності працівника"?

Згідно п. 23 вказаного вище Закону: "... Призначення на посаду та звільнення з посади педагогічних та інших працівників державного  та  комунального позашкільного  навчального закладу здійснює керівник позашкільного навчального закладу".


Повідомлення відредагував Metodist - Неділя, 20.10.2013, 14:42
 
irenashevelaДата: Субота, 23.09.2023, 21:35 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
angry
 
Форум » Форуми позашкільників » Форум керівників позашкільних закладів » Может ли руководитель кружка иметь среднее образование? (Об образовании руководителей кружков)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


При використанні інформації з сайту "Носівська СЮТ" посилання на адресу //nosivka-syut.at.ua є обов`язковим © 2024
Copyright VasilVas (В.В. Кияниця) © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz